Tribunes en stoelen

Looking for our offer?

View products

Tribunes en stoelen van SKOR

SKOR is producent en leverancier van tribunes geschikt voor elke (sport)accommodatie. De tribunes zijn open of dicht, hebben verschillende rijen en lengtes. De stoelen van SKOR zijn geschikt voor tribunes en dug-outs.

SKOR heeft voor iedere wens, locatie, budget een passende oplossing. Stadionstoelen in kleuren van de club? Geen probleem! Wij bieden stoelen in verschillende RAL kleuren aan. 

Read more
 • Shop nu
 • Schedule consultation
 • TROTSE LEVERANCIER VAN

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van tribunes en stadionstoelen van SKOR

 • Creëren van ruimte

  Onze technische mensen staan tot jouw beschikking en vindt de beste oplossing voor jouw project.

 • Unieke stoelen

  Wij bieden een uniek breed scala aan stoelen vanwege zijn kwaliteit, design, functionaliteit en innovatie.

 • Gecertificeerde kwaliteit

  Wij vervaardigen onze stoelen volgens de hoogste kwaliteitsnormen: ISO 9001, 14001 en 14006.

 • Innovatie

  We investeren voortdurend in het creëren van nieuwe product- en bedrijfsgroei. R&D en innovatie is altijd aanwezig in ons dagelijks leven en werk.

 • Shop nu
 • Schedule consultation

Project met stadionstoelen

Ben je bezig met de realisatie van een nieuwe tribune en heb je daar stadionstoelen voor nodig? Neem contact op met een van onze specialisten. Wij maken je graag een passende aanbieding voor onze stadionstoelen. We hebben een scherpe prijs en een kwalitatief hoogwaardig product! Ook is het mogelijk om een stadionstoel op proef te krijgen, zodat je kunt voelen hoe prettig deze zit.
Ook wanneer je een bestaande tribune gaat renoveren komen we graag met je in contact. Of we komen bij je langs om mee te denken over de beste oplossing voor jou.

Read more

Wil je een stadionstoel proberen? Neem contact met ons op en we helpen je graag! We zijn overtuigd van het comfort en de kwaliteit van onze stadionstoelen. Daarom stellen we graag een sample ter beschikking, zodat jij zelf kunt ervaren dat de stadionstoelen van SKOR de juiste keuze is!

Tribune of stadionstoel kopen of wil je graag advies?
Heb je nog vragen over onze tribunes en stadionstoelen, of wil je vrijblijvend advies van SKOR? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We vertellen je graag alle mogelijkheden.

Read more
Tribunes en stoelen

Tribunes en stoelen

SKOR is producent en leverancier van tribunes geschikt voor elke (sport)accommodatie. Deze zijn open of dicht, hebben verschillende rijen en lengtes. De stadiontoelen van SKOR zijn geschikt voor tribunes en dug-outs.
SKOR heeft voor iedere wens, locatie, budget een passende oplossing. Stoelen in kleuren van de club? Geen probleem! Wij bieden ze in verschillende RAL kleuren aan. 

Request a consultation

Items 1-18 of 22

Page
per page
Set Descending Direction

Items 1-18 of 22

Page
per page
Set Descending Direction

Download our brand catalog

We have listed all our products and developments for you in a clear overview.

Download brand catalog

Brand Catalog - SKOR

Schedule consultation

If you have questions about certain products or if you need advice, schedule a consultation and we will advise you about the possibilities.

Request brand catalog

We have listed all our products and developments for you in a clear overview. Fill in your details and receive the catalog in your mailbox.

Scroll verder