Football Goals

Football Goals

Are you looking for football goals for practices or games? Whether you're part of a professional or amateur football club, you are sure to find what you need at SKOR. We manufacture the footballs in our own factory, which allows us to have short delivery times and deliver optimal quality. We know 100% which materials are best to use, how to finish the football goal and to what extent we can provide you with ease of use. Our goals are used by Ajax, Feyenoord and PSV, as well as by many amateur clubs near you.

Need help choosing a football goal?

Our specialists will be glad to help you choose a goal that meets your needs. Customization is possible, too! Request a quote now.

Request a consultation

Items 1-18 of 35

Page
per page
Set Descending Direction

Items 1-18 of 35

Page
per page
Set Descending Direction

SKOR produceert diverse top voetbaldoelen. Niet alleen de topclubs uit de Eredivisie zijn vaste klant bij ons maar ook voor veel andere voetbalverenigingen is het voetbaldoel van SKOR een vaste waarde. Het unieke aan ons voetbaldoel is het gebruik van duurzaam materiaal als de kwalitatief hoogwaardige afwerking tot in de details. Gebruiksgemak, veiligheid (-geïntegreerde doelnet bevestiging), duurzaamheid, afwerking zijn speerpunten van onze voetbaldoelen!

Verplaatsbare of vaste voetbaldoelen

Ben je op zoek naar een verplaatsbaar of een vast voetbaldoel? Binnen het assortiment zijn er 2 varianten: vaste Kooi voetbaldoelen, ook wel WK voetbaldoelen genoemd en vaste P-voetbaldoelen. De voetbaldoelen zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. SKOR onderscheidt zich van de concurrent door vele innovatieve verbeteringen, waaronder de netstrip, spankabel en een hoogwaardig extrusie profiel.

SKOR levert verplaatsbare voetbaldoelen variërend in de afmetingen 1,2x0,8mtr t/m 7,32x2,44mtr. Voor elke doelgroep en/of gebruik hebben wij een passend verplaatsbaar voetbaldoel. De verplaatsbare voetbaldoelen zijn ideaal voor op onder andere jeugd voetbalvelden. Wij bieden ook het innovatieve kruiwagenmodel. Bij dit model zit er aan één kant een draagbeugel en aan de andere kant transportwielen, wat ervoor zorgt dat de doelen super snel en eenvoudig te verplaatsen zijn. Ook hebben we er aan gedacht dat de doelen op deze manier eenvoudig door de poorten van het veld af te rijden zijn. Naast verplaatsbare voetbaldoelen bieden wij ook diverserand artikelen passend bij jouw verplaatsbare voetbaldoel, zoals doelverzwaarders, grondhaken, grondankers, bokwielen, draagbeugels enz.

Voetbaldoelen kopen en toebehoren

Bij het kopen van voetbaldoelen kijk je natuurlijk naar de afmetingen van het doel, de mate van stabiliteit en naar de afwerking. We verzekeren je dat de voetbaldoelen van SKOR veilig en fraai afgewerkt zijn. We zorgen ervoor dat je doelen geleverd worden met de juiste netbevestiging, netborging en passende grondpotten en spanpalen. Het voetbalnet is ook onmisbaar als het gaat om voetbaldoelen. De voetbalnetten zijn er in verschillende diktes. Hoe dikker het net, hoe langer de levensduur. Daarnaast moet het net wel passen op het doel. Geef aan wat je nodig hebt en we helpen je graag bij jouw keuze in het juiste voetbalnet.

Een voetbaldoel koop je bij SKOR

Vind je het lastig om uit die vele voetbaldoelen te kiezen? Vraag ons dan om een adviesgesprek. We gaan graag met jou om tafel om te bespreken wat je wensen zijn. Daar proberen we zo goed mogelijk op aan te sluiten. Maatwerk is ook mogelijk, we horen graag van je!

Veelgestelde vragen
Below we have collected a number of frequently asked questions for you.
Wat zijn de officiële afmetingen van een voetbaldoel?

De officiële afmeting van het voetbaldoel is afhankelijk van de categorie waarin je speelt. De KNVB hanteert voor wedstrijddoelen de volgende afmetingen voor de verschillende categorieën (breedte x hoogte x diepte):
11 tegen 11: 7,32 x 2,44 x 1,50 meter. SKOR levert bij deze afmeting i.v.m. de veiligheid doelen met een diepte van 2 meter, nu de diepte die de KNVB hanteert slechts een minimum is.
8 tegen 8, 7 tegen 7 of 6 tegen 6: 5,00 x 2,00 x 1,50 meter.
4 tegen 4, 2 tegen 2: 3,00 x 1,00 meter.

SKOR biedt daarnaast ook verschillende trainings- en straatdoelen aan. Lees ook onze blog over afmetingen van een voetbaldoel!

Hebben jullie ook voetbaldoelen voor de openbare ruimte?

Ben je op zoek naar een voetbaldoel voor in de openbare ruimte? Dan ben je bij SKOR aan het juiste adres! SKOR biedt verschillende soorten voetbaldoelen aan die geschikt zijn voor de openbare ruimte. We hebben vele vaste en verplaatsbare doelen die geschikt zijn voor op een openbaar toegankelijk voetbalveld. Ook bieden wij verschillende straatdoelen aan, die vandalismebestendig zijn!

Hoe kan ik mijn voetbaldoel het beste vastzetten?

SKOR biedt verschillende vaste doelen aan die in grondpotten vast kunnen worden gezet en daarmee uitermate geschikt zijn voor wedstrijden. Daarnaast hebben we ook 5x2 meter wegdraaidoelen. Deze worden aan de zijkant van het veld vastgemaakt en zijn eenvoudig weg te draaien wanneer er een wedstrijd op groot veld gespeeld moet worden.

Need Advice?
If you have questions about certain products or if you need advice, schedule a consultation and we will advise you about the possibilities.
Schedule a consultation

Download our brand catalog

We have listed all our products and developments for you in a clear overview.

Download brand catalog

Brand Catalog - SKOR

Schedule consultation

If you have questions about certain products or if you need advice, schedule a consultation and we will advise you about the possibilities.

Request brand catalog

We have listed all our products and developments for you in a clear overview. Fill in your details and receive the catalog in your mailbox.

Scroll verder