Boarding Field

Request a consultation

1 Item

per page
Set Descending Direction

1 Item

per page
Set Descending Direction
Veelgestelde vragen
Below we have collected a number of frequently asked questions for you.
Kan ik het boardingveld op mijn wensen laten afstemmen?

Het boardingveld is geheel op maat te maken. Je kunt zelf bepalen op welke ondergrond het boardingveld moet komen te staan en daarnaast kun je de afmetingen, kleuren en doelafmeting kiezen. Ook kun je ervoor kiezen het boardingveld niet alleen te voorzien van voetbaldoelen, maar ook van basketbalborden. Zo is het boardingveld multifunctioneel inzetbaar. Hierdoor komt er een uniek boardingveld op jouw schoolplein, speelveld of camping te staan!

Wat is het verschil tussen een boardingveld en een speedsoccerveld?

Het boardingveld doet erg denken aan een speedsoccerveld. Een boardingveld kan namelijk ook rondom een kunstgrasveld worden geplaatst en net als bij een speedsoccerveld is het volledige veld voorzien van boarding op de zijlijn, waardoor de balsnelheid hoog ligt. Het grote verschil met een speedsoccerveld is dat de bal in de hoogte het speelveld wel kan verlaten bij een boardingveld, dit is bij een speedsoccerveld niet mogelijk. Bij een speedsoccerveld wordt door het gebruik van netten een soort ‘kooi’ gecreëerd, waardoor de bal het speelveld nooit kan verlaten.

Kan het boardingveld voorzien worden van sponsoring?

Bij het boardingveld wordt voor de boarding gebruikt gemaakt van trespa-beplating of sandwichelementen. Het is mogelijk om dit materiaal te voorzien van sponsoring. Erg handig wanneer het boardingveld op een plek staat die veel bekijks trekt!

Waar wordt het boardingveld gemaakt?

Het boardingveld wordt helemaal gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo, waar wij alleen werken met de beste mensen en materialen. Hierdoor kunnen wij een product van hoogwaardige kwaliteit garanderen!

Voor welke ondergrond is het boardingveld geschikt?

Het boardingveld kan worden gebruikt voor verschillende ondergronden. Veel voorkomend is een boardingveld op kunstgras, maar het is ook denkbaar om een boardingveld op een pleintje te plaatsen.

Need Advice?
If you have questions about certain products or if you need advice, schedule a consultation and we will advise you about the possibilities.
Schedule a consultation

Download our brand catalog

We have listed all our products and developments for you in a clear overview.

Download brand catalog

Brand Catalog - SKOR

Request quote

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Schedule consultation

If you have questions about certain products or if you need advice, schedule a consultation and we will advise you about the possibilities.

Request brand catalog

We have listed all our products and developments for you in a clear overview. Fill in your details and receive the catalog in your mailbox.

Scroll verder