Montage instructies

SKOR produceert niet alleen sportveldinrichtingsmateriaal, maar monteert deze materialen ook op locatie! Onze monteurs beschikken over alle benodigde materialen om de producten netjes en volgens verwachting af te kunnen leveren op de door jou gewenste locatie. Veel clubs en gemeenten in Nederland zijn enthousiast over onze comfortabele en milieuvriendelijke montagewijze, de stabiliteit van de producten en het tijd- en kostenbesparende karakter van de montage. Ook wanneer je de montage liever zelf wilt uitvoeren, adviseren wij je graag hoe je dit het beste kunt doen! Daarnaast hebben de verschillende sportbonden vaak ook richtlijnen en regelgeving gepubliceerd over de eisen omtrent sportveldinrichting. Het is verstandig om deze reglementen door te nemen voor het aanschaffen van nieuwe producten. Alle producten die wij leveren kunnen wij monteren. Hieronder vertellen we je graag wat meer over onze werkwijze bij het monteren van onze doelen, dug-outs en Infill guard.

1. Doelen

Van voetbal- tot rugbydoel: op onze site vind je doelen voor verschillende sporten en in vele afmetingen. Hierbij heb je de keuze uit vaste en verplaatsbare doelen. Onze doelen worden in onze fabriek in Almelo zorgvuldig klaargemaakt voor transport en vervolgens door onze monteurs naar de door jouw gewenste locatie gebracht. Montage zal vooral bij de vaste doelen spelen, omdat deze in de grond geplaatst moeten worden. Onze monteurs zorgen ervoor dat het doel in vaste grondpotten in het veld komt te staan en dat een eventueel net op de juiste wijze wordt bevestigd. Onze monteurs zorgen er met hun ervaring en materialen voor dat jouw doel snel en veilig op zijn plaats staat!

2. Dug-outs

Naast doelen bieden we ook dug-outs aan. Onze dug-outs zijn geschikt voor vele sporten, denk hierbij aan voetbal, hockey, korfbal en honk- en softbal. Onze dug-outs worden als één geheel geproduceerd. De honk- en softbal dug-outs vormen hier als enige een uitzondering op: deze dug-outs worden namelijk in delen aangeleverd. Al onze dug-outs worden vanuit Almelo vervoerd en ter plaatse geïnstalleerd door onze monteurs. Zij maken hiervoor gebruik van grondbuizen. Naast het installeren van een nieuwe SKOR dug-out, kunnen zij ook een oude dug-out demonteren. Zo zijn jouw wissels en staf snel voorzien van een nieuwe comfortabele en stevige zitplek!

3. Infill Guard

Infill Guard is de meest recente innovatie die door ons is geïntroduceerd op de kunstgras sportvelden in de Benelux. Dit kantplankensysteem zorgt ervoor dat de infill binnen de omheining van het veld blijft en leidt ertoe dat jouw gemeente of club aan haar of zijn zorgplicht voldoet. Zo worden boetes voorkomen! Onze monteurs monteren de Infill guard rondom het gehele veld waarbij integratie met bestaande reclameborden mogelijk is. Over het algemeen zal het veld binnen een dag voorzien zijn van Infill guard. Zo kan er op jouw complex zorgeloos gesport worden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de prijzen van onze producten inclusief montage of de mogelijkheden wat betreft montage op jouw locatie? Neem contact op met één van onze specialisten. Bel naar +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Download our brand catalog

We have listed all our products and developments for you in a clear overview.

Download brand catalog

Brand Catalog - SKOR

Request quote

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Schedule consultation

If you have questions about certain products or if you need advice, schedule a consultation and we will advise you about the possibilities.

Request brand catalog

We have listed all our products and developments for you in a clear overview. Fill in your details and receive the catalog in your mailbox.

Scroll verder